Moja lekcja

 0    21 Datenblatt    Ritasanchez
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
wstążki (makaron)
Lernen beginnen
Bandnudeln
szeroki
Lernen beginnen
breit
pojemnik na chleb
Lernen beginnen
Brotkasten
cienki
Lernen beginnen
dünn
marynowanie, zakwaszanie
Lernen beginnen
Einlegen
słoik na przetwory
Lernen beginnen
Einmachglas
usunac
Lernen beginnen
entfernen
drylowac, usunac pestki
Lernen beginnen
entkernen
fermentacja w kwasie octowym
Lernen beginnen
Essigsäure-Gärung
filetowac
Lernen beginnen
Filetieren
ciecz, płyn
Lernen beginnen
Flüssigkeit
pojemnik do przechowywania zywnosci
Lernen beginnen
Frischhaltedose
gruby
Lernen beginnen
dick
cienkie rowne slupki
Lernen beginnen
julienne
kandyzować
Lernen beginnen
Kandieren
żłobić
Lernen beginnen
kannelieren
skorupa
Lernen beginnen
Kruste
składowanie
Lernen beginnen
Lagerung
fermentacja w kwasie mlekowym
Lernen beginnen
Milchsäure-Gärung
pasteryzacja
Lernen beginnen
Pasteurisierung
trzeć
Lernen beginnen
respeln

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.